Vi är Novamerch

Vi på nova kan erbjuda er allt från dressade kläder, arbetskläder, presenter till kunder & personal. all form av merchandise & expo
material. Vi kan till och med hjälpa mer med robot dammsugare, elscooter eller varför inte en ny kaffe bryggare? Vi jobbar med över 500 olika varumärken.

Vi är ett kreativt företag som arbetar från idé och förslag till färdig produkt. Vår målsättning är att ge våra kunder en genomtänkt och klar profilering för sitt varumärke och företag. En av våra största styrkor är att vi har eget tryckeri och broderi. Viket gör att vi kan leverera snabbt och med väldigt konkurrens kraftiga priser utan kompromissa på kvalité.

Våra områden är:
Profilkläder
Arbetskläder
Exponering
Produktmedia
Företagsgåvor
Display & Event
Specialdesign

Inga dolda kostnader & bra priser

Har du upplevt att du många gånger får låga lockpriser men det sluta med höga volymer & dålig kvalitét på dina produkter & en massa extra kostande? Vi erbjuder alltid dom bästa priser för dig & bjuder/ inkluderar alltid en brodyr på dina kläder du beställer.

Egen produktion

Vi har egen produktion med brodyr & tryck. Vilket gör att vi kan håll bra priser och inte behöver några mellanhänder.

Snabba leveranser i hela Sverige

Är du ute i sista sekund? Tveka inte att hör av dig till oss. Eftersom vi har en egenproduktion med brodyr & tryck kan vi lösa snabba leveranser på lager produkter. Vi levererar normalt inom 10-14 arbetsdagar

Några av våra kunder

Se våra referenser