Beställ Unika produkter för dig

Klubbar & Föreningar

När det kommer till klubbens profilering har vi fokuserat oss på att lösa de problem som oftast är förknippade med inköp av klubbjackan, tröjan mm.

Profilkläder för klubbar & Föreningar

Vi vill att det ska vara enkelt för er som klubb att beställa era lagkläder men i vissa fall kanske ni ha en sponsor eller vill ha en extra text med exempelvis Allsvenska Div 1, och då är det enklast att ni mailar oss på info@novaproduktion.se så får ni direkt en totalkostnad samt leveranstid. 

Samma gäller om ni kanske har en satsning för era elitryttare eller ungdomssektion och vill köpa kläder för ett speciellt tillfälle.

Leveranstiden på 10- 14 arbetsdagar är det ifrån att ni har godkänt offert samt korrektur.

Få gärna med följande information, för att vi ska kunna ge er så bra och snabb service som möjligt

Vilken produkt, eller om ni vill ha förslag på någon annan produkt. Ni kan alltid kolla i våra kataloger med om ni hittar något annat än det som finns i shopen

Storlekar, det är bra om ni informera om ni ska ha exempelvis några juniora kläder så ni får exakt rätt pris

Om det ska vara en extra text, om extra texten ska sitta under eran logga så kommer det inte tillkomma någon extra kostnad för det.

Hur många sponsorloggor samt vart ni vill ha dom placerade exempelvis rygg, svank, arm eller bröst

Har ni en deadline till när ni behöver det skriv gärna det med så vi vet det från början.

Tveka inte att höra av er till oss ni kan alltid mail oss på info@novaproduktion.se eller via kontaktformuläret eller slå en signal 070-8547902.

Specialbeställningar

Behöver ni nya funktionärskläder? Eller behöver ni hjälp med priser till era tävlingar seger täcken m.m. eller kanske en enkel give away, kanske nya muggar till Caféterian?

Vi hjälper er självklart med detta också! Vi är eran klubb/ förenings total leverantör av kläder, hästprodukter och presentreklam!

Som klubb/ förening har ni annat att tänka på så att beställa klubbkläder eller andra produkter ska vara så lätt som möjligt. Ni är alltid välkomman att höra av er till oss.

Vi sätter lika mycket värd i den lilla som stora kunden, ingen fråga är för liten.

Bli kund

Är eran klubb trött på dyra och långa leveranstider av klubbkläder?

Här hittar du information om hur det går till att beställa kläder till din förening, företag, förbund, organisation, stall mm.

När det kommer till klubbens profilering har vi fokuserat oss på att lösa de problem som oftast är förknippade med inköp av klubbjackan, tröjan mm. Tillsammans med ansvarig i klubben tar vi fram en profil, färgkombinationer och urval av produkter.

Därefter kan vi fram annonserings- och informationsmaterial för medlemmarna. Medlemmarna kan därefter själva beställa sina klubbprodukter via webbshop eller e-post och få dem skickade direkt hem.

Betalning sker antingen via SWISH eller faktura efter vi har levererat din order.

Styckpriset på produkterna är detsamma som om klubben hade köpt en större mängd ex jackor vid ett tillfälle.

Det enda som tillkommer är en fraktkostnad om 99:-/beställning.

Hela upplägget är kostnadsfritt för klubben.